Genåbning af Nif-Nif - nyt koncept

Velkommen til det nye Nif-Nif.dk

Vi er glade og stolte af at kunne præsentere det nye Nif-Nif.dk. En webshop der bevæger sig med tidens trend og bliver mere klimavenlig. Webshoppen har stadig det lækreste udvalg af baby- og børnetøj, men nu er det med hovedvægten på kvalitetstjekket secondhand tøj.

Til åbningen har vi fået ca. 2.500 forskellige varer på hylderne. Alt er ikke kommet på webshoppen, da det er et kæmpe arbejde, at gennemgå hvert enkelt stykke tøj for pletter, huller og fnuller m.v. for derefter at fotografere dem og ligge dem online.

En åbning skal altid fejres og det skal denne naturligvis også, så jeg håber I vil tage godt imod de mange varer der har fået en virkelig god prissætning.

Bag Nif-Nif.dk er der også sket en masse. Helle og Oliver Lynggaard har solgt webshoppen til Jan Jakobsen, der udover at arbejde med Nif-Nif.dk også er far til 2 og arbejder med undervisning. Det har betydet, at Nif-Nif.dk har flyttet sit lager til Viborg, men tilknytningen til Mors bevares, da Jan's svigerfamilie bor på øen.

Vi håber på at kunne videreføre den gode oplevelse fra det gamle Nif-Nif.dk og alle input og spørgsmål er derfor yderst velkomne.

Vi har som skrevet, indsamlet en masse varer, men sidder du med et parti tøj i god stand, som du ikke orker selv at sælge, så tøv ikke med at kontakte Nif-Nif. Vi køber gerne godt tøj, der kan genbruges.

Kærligste hilsner Jan Jakobsen.

Nif-Nif.dk

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Udregn forsendelse
   Tilføj rabatkode