Oliver og Helle Lynggaard bag Nif-Nif

Velkommen til det nye Nif-Nif

Vi er glade og stolte af at kunne præsentere det nye Nif-Nif. En webshop med det lækreste udvalg af baby- og børnetøj, der fokuserer på den gode oplevelse. Vi har sørget for at samle de lækreste styles fra udvalgte brands.

Bag Nif-Nif står Helle og Oliver Lynggaard, der udover at arbejde med Nif-Nif også er mor og søn. Makkerparret blev dannet efter en brand på den 21 år gamle fysiske butik, som satte en midlertidig stopper for virksomheden.

Efter branden var Oliver ikke langsom til at komme med ideen om en webshop, og selvom Helle skulle bruge lidt overtalelse, står vi i dag med en færdig webshop - og er kanon stolte!

Vi håber på at kunne videreføre den gode oplevelse fra den fysiske butik. Det er netop derfor man altid kan ringe eller skrive en mail til enten Helle eller Oliver, hvis man har brug for et godt modetip, eller der opstår spørgsmål.

Vi har samlet de fedeste styles og kun udvalgte farver, så det er overskueligt at handle tøj på nettet. Vi har nemlig i forvejen gjort os tanker om, hvad der bliver næste sæsons ypperste mode.

Kærligste hilsner Helle og Oliver Lynggaard.

Nif-Nif

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Udregn forsendelse
   Tilføj rabatkode