Nyheder fra Mikk-line

Bæredygtigt og funktionelt overtøj til børn

Aktive børn har brug for funktionelt overtøj, der kan klarer mange timers udendørs leg i det omskiftelige danske vejr. Mikk-line har fokus på bæredygtighed, praktiske detaljer og holdbare materialer. Vores høje krav og mange test gennem hele produktionen sikrer den bedste kvalitet. Sikkerheden har vi også tænkt på med synlige reflekser, aftagelig hætte og hagebeskyttelse.

Se vores lækre udvalg af Mikk-Line her

Læs om Mikk-lines bæredygtige tiltag herunder:

BIONIC-FINISH® ECO
Det meste overtøj fra mikk-line er behandlet med BIONIC-FINISH® ECO, som er en miljøvenlig imprægnering. Den er biologisk nedbrydelig og helt uden fluorstoffer.
RECYCLED MATERIALE
Mikk-line ønsker at gøre en forskel! Vores sortiment af RECYCLED produkter består nu af både regntøj, termotøj, sommerjakker, vinterjakker og flyverdragter. Overtøjet fremstilles af bl.a. genbrugte plastikflasker og fiskenet.
OEKO-TEX
Vi bruger Oeko-Tex certificeret garn til rigtig mange af vores produkter bl.a. RECYCLED regntøj. OEKO-TEX® er et sundhedsmærke, der stiller krav til begrænsning af sundhedsskadelige kemikalier. Når tøjet bærer et OEKO-TEX® certifikat betyder det i praksis, at det ikke har en skadelige effekt på vores sundhed og helbred.

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Udregn forsendelse
   Tilføj rabatkode