Flyverdragt

Af erfaring ved du, at det ikke er ligegyldigt, hvad for en flyverdragt, du køber til dine børn. Der er tre ting, man altid bør have i tanke, når man skal vælge en bestemt flyverdragt. En sådan dragt skal være varm, så dit barn ikke fryser. Noget andet er, at den skal være vandtæt. Da det danske vejr altid byder på regn, så er det uhyre vigtigt, at dit barn ikke bliver våd. Derudover skal man også gør sig nogle overvejelser med hensyn til synlighed i trafikken. Sandsynligvis kommer dit barn til at bruge denne form for vinterbeklædning, når han eller hun skal i skole eller ved andre lejligheder, hvor han eller hun skal gå eller cykle. Hos Nif-Nif kan du bestille en flyverdragt, der lever op til ovennævnte krav.

Nif-Nif tilbyder flyverdragter og termotøj, som er varme, vandtæt og synlige i trafikken. Derudover har vores sortiment af vinterbeklædning til børn et lækkert design, der gør dem stilrene. Dine børn behøver ikke at ligne klodset pingviner, der er pakket ind i nogle kluntet dragter. Der er da altså også plads til, at din og deres gode smag kommer til udtryk i dit valg af flyverdragter og termotøj. Børnene sætter pris på det, når de har frihed til at bevæge sig og lege uden at bruge en masse energi. Det at skulle kæmpe mod ens eget tøj for at kunne røre sig er simpelthen uacceptabelt i dag. Der er så mange lette tekstiler nu om dagen, at man ikke behøver at ofre børnenes førlighed, så de kan holde varmen.

Bestil dit barns næste flyverdragt hos Nif-Nif

En kvalitets flyverdragt sørger for, at dine børn kan lege og gå på eventyr udenfor hele vinter. Du som forælder behøver ikke at bekymrer dig, fordi du ved, at de bliver holdt varme og tørre. Det er også en stor fordel, når dragten er åndbar, så dit barn ikke begynder at svede på grund af fysisk aktivitet. Som forælder er det også vigtigt for dig, at dragten er holdbar, så din investering ikke går til spilde. Derudover er det en kæmpe fordel, når dragten eller termotøj hurtigt kan tørre. Hos Nif-Nif kan du bestille en flyverdragt, der er designet til at kunne de her ting.

Du er velkommen til at kontakt os på tlf.:+ 45 53 38 55 05. Du må også gerne skrive til os på mail: mail@nif-nif.dk

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Udregn forsendelse
   Tilføj rabatkode