Baby pigetøj

Man elsker sine børn lige meget og man gælder sig til at få noget nyt tøj til dem. Men der er noget særligt ved baby pigetøj. Baby pigetøj er bogstaveligt talt bare så fint. Det er tøj, der er fremstillet med stor fokus på detaljer. Hos Nif-Nif finder et stort udvalg af baby pigetøj fra de mest populære og luksuriøse designerbrands på markedet.

Her på vores hjemmeside kan du bestille det nyeste tøj til børn fra velkendte mærker som Aigle, Angulus, Björn Borg, By.Clara, Kongens Sløjd, Lacoste, Mads Nørgaard, MarMar Copenhagen, Mini A Ture Copenhagen, Name It, Tommy Hilfiger, Wheat, Wood Wood og mange flere.

Nif-Nif er en fysisk butik i Nykøbing Mors, som ganske vist ligger langt værk fra de fleste af vores dejlige kunder. Men i kraft af vores fine sortiment og kundeservice er blevet opdaget af så mange, at vi får bestillinger fra hele Danmark.

Det har været en lang og spændende rejse, hvor vi har fået lov at dele vores passion for tøj og mode med tusindvis af kunder.

Vi er blevet en del af mange familier, som i tidens løb har valgt os til at klæde deres børn godt på. Vi har altid haft fokus på at vælge mærker, som lever op til vores kunders forventninger, når det gælder høj kvalitet, lækkert design og trendy styles.

Bestil baby pigetøj hos Nif-Nif

Som mor føler du nok, at din piges tøj gerne skulle afspejle din gode smag. Du lægger nok mange kræfter i og bruger en del tid på at vælge tøj, der passer til sæsonen og din piges alder. Med tiden skal hun selvfølgelig vælge sit tøj selv.

Men nu er det dig, der sørger for, at hun får lært at være stilsikker ved med omhu at udvælge, hvad hun tager på. Det giver dig mulighed for at videregive din holdning til tøj og tilbehør.

Mange af vores dejlige kunder sætter pris på mærker, som tilbyder tøj uden nogen form for skadelige kemikalier. Derfor har vi gjort disse tøjmærker til en fast del af vores sortiment, fordi vi selv synes, at bæredygtighed i fremstillingen af tøj er sundt for både dit barn og miljøet. Her på hjemmesiden kan du finde utallige tøjmærker, som også fremstiller bæredygtigt drengetøj og sengetøj.

Du er velkommen til at kontakt os på tlf.:+ 45 53 38 55 05. Du må også gerne skrive til os på mail: info@nif-nif.com

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Udregn forsendelse
   Tilføj rabatkode